lauantai 30. huhtikuuta 2016

Tsuhna MC Pertinlaakso

We welcome our new brothers from Tsuhna MC Pertinlaakso. Ride on, brothers!


Ja luonnollisesti toivotamme kaikille tsuhnamaista vappua. Juhlajuomaksi suosittelemme Pertinlaakson panimon raikasta Tsuhnan Kosto-olutta:


Tsuhna Forever! - Forever Tsuhna!

torstai 7. huhtikuuta 2016

Raportti Nurmijärveltä

Uutisvuo ei hetkeksikään hiljene raportoidessaan poliittisten ideologioiden pohjaan palaneen jämäpalan - rasismin - arvottomilla makuarvioilla. Nurmijärven yhteiskoulun aloitti parinkymmenen pääosin afgaanin, irakilaisen ja marokkolaisen nuorukaisen ryhmä soveltuvassa opetuksessa, jota ennen miehekkäästi kutsuttiin apukouluksi. Koulun rehtori järjesti lähinnä monologia muistuttavat kinkerit, jossa hän suurin vedoin maalaili kuvaa välittävästä ja turvallisesta oppimisympäristöstä. Kunnan edustajana paikalla piipahtanut keskusta-poliitikko tunnusti, että opetus olisi voitu järjestää kyseisten nuorten vastaanottoyksikössä, mutta kuulemma nuoret oppivat paremmin, jos saavat käydä koulua suomalaisten nuorten keskuudessa.

Nuorten vastaanottoyksikön johtaja kertoi, kuinka 40 hengen virkakunta paimentaa näitä reilua kahtakymmentä lapsosta, ja apukoulun opettajat puhuivat antavansa kouluavustajiensa (monikossa) kanssa nuorukaisille mitä parhainta neuvontaa suomalaisen koulun tavoista, kuten tupakointikiellosta koulun alueella. Paikallisen sheriffintoimiston edustaja omasta puolestaan kuvaili, miten päivittäiset vierailut Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen vastaanottokeskuksissa on parasta mahdollista ennakoivaa rikostentorjuntaa.

Yleisön edustajia rehtorin ylimielinen ja neitimäinen esiintyminen korvin kuullen ärsytti, ja rehtori syytti valemediaa virheellisestä uutisoinnista ja kertoi jo suunnitelleensa pyytävänsä tietotekniikkaa tuntevia ystäviään "järjestämään palvelunestohyökkäyksen" MV-lehden sivustoon. Rehtorin väitti vastauksessaan huolissaan olleen tytön isän muslimien alttiudesta seksuaalirikoksiin, että tilastot ovat valheita. Toivottavasti matematiikan opetuksessa ei kyseisessä koulussa turvauduta yhtä keskiaikaiseen opetukseen.

Eräs äiti kertoi painottaneensa tyttärelleen erityistä varovaisuutta kohdatessaan apukoululaiset, minkä seurauksena tytön kaverit ovat nimitelleet tyttöä ja hänen perhettään rasisteiksi. Vastaanottokeskuksen henkilökunta omana versionaan kertoi, että yläasteikäiset tytöt suorastaan uivat afgaanipoikien liiveihin, ja pojat huolissaan kyselevät, miksi suomalaistytöt ovat niin avoimen flirttailevia heille. Rehtori muistutti yleisöä, että muslimipojat osaavat naisten viehätyksen jalon taidon kun taas härmän jätkät kaivelevat nenäänsä ja pläräävät älypuhelintaan välitunneilla, millä kuulemma tyttöjä ei nykyaikana hankita.

Yleisö innostui antamaan aplodit joka kerta, kun joku teki uskontunnustuksensa ja kertoi olevansa iloinen ja ylpeä monikulttuurisesta Suomesta. Paikalla ollut Helsingin Sanomien toimittaja Satu Vasantola pillahti omassa hurmoksellisessa puheenvuorossaan itkuun, kun hän vaati rehtoria julistamaan koulun rasismista vapaaksi vyöhykkeeksi samoin sävelin, millä suomalaiset kommunistit ajoivat ydinaseetonta Pohjolaa Neuvostoliiton kulta-aikoina. 

Kaikkinensa tilaisuus oli täysin tarpeeton teatteriesitys, jossa syntiset rasistit tulivat riivattuina kiusoittelemaan uskossaan väkeviä. Uskonsisaret ja -veljet toistelivat, kuinka YK ja ylikansalliset sopimukset velvoittavat suomalaisia veronmaksajia kaivamaan kuvettaan ja että näitä sopimusten toimeenpanoon ja niiden noudattamiseen ei kuitenkaan maksajien mielipiteitä kaivata. Kiitos niille aktiivisille vanhemmille, jotka puhuivat ja protestoivat, vaikka joutuivatkin sen anonyymisti tekemään. Kiitos myös suvaitsevaisille, jotka ensimmäistä kertaa omassa elämässäni todistivat oman toimintansa olevan uskonnollisiin rituaaleihin verrattavissa. Vaikka kauloja ei intouduttu katkomaan, islamilainen vääräuskoisten lynkkaamisen mieliala oli väkevästi läsnä.


Kuva tilaisuudesta. Toimittaja Vasantola keskellä.


lauantai 2. huhtikuuta 2016

Mopoontumisajo Nyhtänköljässä

Tsuhna MC:n Nyhtänköljän, Huitsinnevadan ja Lakeuden chapterit kokoontuvat mopoontumisajoihin 31.3. - 02.4. 2016. Tapaaminen sujui rakentavassa yhteistyöhengessä, mopot toimi hyvin koko ajan ja ajoturvallisuuden varmisti tietysti mopopipo villakankainen.

Nyhtänköljän chapterin tarjoilu toimi mainiosti ja erityisesti siitä jäi muistiin nyhtänköljäläiset vihasipsit, eli laitetaan pellille metvurstisiivuja, juustoraastetta sekä sopivat mausteet, käytetään 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia ja annetaan sitten jäähtyä ja kovettua. Vihasipsejä narskutellessa viha-ajattelija jaksaa vihata vielä piirun verran pitempään.




Tsuhna Forever! - Forever Tsuhna!